Velkommen til Wolf's FSX Blog

Velkommen til Wolf's FSX Blog

Her finder du tips og tricks til FSX og Add-On's. Har du brug for hjælp, så klik på Hjælp oppe i menuen.

søndag den 9. september 2012

Fotografere fly i Kastrup Lufthavn


Vis stort kort

Lige præcis her som vist på ovenstående billede er et perfekt sted, hvis man vil have nogle nærbilleder, af de flyvere som lander i Kastrup Lufthavn. Det er den bane som hedder 22L, og som flyene oftest lander på. Det kræver selvfølgelig, at vindretningen er den rigtige, men vinden kommer som oftest fra vest i Danmark.

Nedstående billeder er taget med et 200 mm objektiv som ikke er nogen superzoom. Flyverne er meget tæt på. Det kunne minde lidt om Princess Juliana International Airport på St. Maarten i det Caribiske hav.

Klik på billedet for at se det i original størrelse

Klik på billedet for at se det i original størrelse


Dette billede er fra Princess Juliana International Airport på St. Maarten
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din kommentar bliver ikke vist, før den er godkendt. Desuden så indvilliger du i ikke at skrive nogen form for fornærmende, uanstændigt, vulgært, bagtalende, nedladende, hadefuldt, truende eller sexuelt orienteret kommentarer eller skrive kommentarer, som er i strid med lovgivningen, det være sig i dit eget land, landet hvor “wolfsfsx.blogspot.dk” er hostet eller international lovgivning. Gør du dette, kan dette medføre, at du øjeblikkeligt og permanent bliver udelukket, med meddelelse herom til din Internet udbyder, hvis det vurderes påkrævet. IP-adresserne for alle kommentarer logges for at give mulighed for at håndhæve disse betingelser. Du indvilliger i at "wolfsfsx.blogspot.dk" har ret til at fjerne, ændre, eller flytte enhver kommentar til enhver tid, såfremt vi finder dette passende. Som bruger indvilliger du i, at al information du har skrevet bliver lagret i en database. Selvom denne information ikke vil blive videregivet til tredjemand uden dit samtykke, vil "wolfsfsx.blogspot.dk" ikke blive holdt ansvarlig for hackingforsøg, som kan medføre at dataene bliver kompromitteret. Lad venligst være med at bruge forkortelser som PHV, IMO, IMØ, OMG og andre diverse slangudtryk. Almindelige forkortelser som bl.a., f.eks. o.s.v. og andre er fuldt ud acceptable.