Velkommen til Wolf's FSX Blog

Velkommen til Wolf's FSX Blog

Her finder du tips og tricks til FSX og Add-On's. Har du brug for hjælp, så klik på Hjælp oppe i menuen.

tirsdag den 5. juni 2012

Real World Flightplan Database


Nederst i teksten er et link til "flightplans" som er blevet brugt i den virkelige verden. Man får både ruten, hastigheden, flyvehøjden og den type maskine, der blev brugt.

Du skal registrere dig for at kunne få adgang, men det er gratis.
Nu er det så bare at klikke på 'Search' og indtaste ICAO kode for start lufthavn og slut lufthavn.

Man kan oven i købet eksportere sin 'flightplan' til både Squawkbox og FsInn.

Real World Flightplan Database Klik på linket til venstre


1 kommentar:

  1. Hej. Er der andre hjemmesider med flight plans? jeg skal nemlig bruge data om T/O Fuel og Blockfuel til Boeing 737 eller Bombardier Dash 8 Q400.

    SvarSlet

Din kommentar bliver ikke vist, før den er godkendt. Desuden så indvilliger du i ikke at skrive nogen form for fornærmende, uanstændigt, vulgært, bagtalende, nedladende, hadefuldt, truende eller sexuelt orienteret kommentarer eller skrive kommentarer, som er i strid med lovgivningen, det være sig i dit eget land, landet hvor “wolfsfsx.blogspot.dk” er hostet eller international lovgivning. Gør du dette, kan dette medføre, at du øjeblikkeligt og permanent bliver udelukket, med meddelelse herom til din Internet udbyder, hvis det vurderes påkrævet. IP-adresserne for alle kommentarer logges for at give mulighed for at håndhæve disse betingelser. Du indvilliger i at "wolfsfsx.blogspot.dk" har ret til at fjerne, ændre, eller flytte enhver kommentar til enhver tid, såfremt vi finder dette passende. Som bruger indvilliger du i, at al information du har skrevet bliver lagret i en database. Selvom denne information ikke vil blive videregivet til tredjemand uden dit samtykke, vil "wolfsfsx.blogspot.dk" ikke blive holdt ansvarlig for hackingforsøg, som kan medføre at dataene bliver kompromitteret. Lad venligst være med at bruge forkortelser som PHV, IMO, IMØ, OMG og andre diverse slangudtryk. Almindelige forkortelser som bl.a., f.eks. o.s.v. og andre er fuldt ud acceptable.