Velkommen til Wolf's FSX Blog

Velkommen til Wolf's FSX Blog

Her finder du tips og tricks til FSX og Add-On's. Har du brug for hjælp, så klik på Hjælp oppe i menuen.

tirsdag den 19. juni 2012

Hvad er virtuelle flyselskaber?

Hvad er et virtuelt flyselskab?
Et virtuelt flyselskab er en pendant til det virkelige flyselskab. Det vil sige, at der bliver som regel brugt det virkelige logo, og man prøver at bruge de rigtige ruter, tidsplaner og flyvere. I nogen af de virtuelle selskaber er der lagt dokumentation op, så man kan se, hvilke gates flyene holder ved i de forskellige lufthavne, som de har destination til.

Hvor finder jeg de virtuelle flyselskaber henne?
Dem finder du rundt omkring på Internettet. Nogen gange er der endog flere virtuelle flyselskaber for det samme virkelige selskab. Brug Google til at søge efter det selskab, som du kunne tænke dig at flyve for og skriv så bare virtual bagefter det virkelige navn. Så popper adresserne op.

Hvem kan blive medlem?
I princippet kan alle blive medlem. Nogle virtuelle selskaber kræver, at man aflægger en lille prøve, så de kan se, om man har styr på de mest basale ting angående flyvning. Personligt, så vil jeg mene, at man skal have rimelig styr på de fleste ting angående flyvning med jet, og man skal også have styr på navigation inkl. både SID og STAR. Man skal vide, hvad flightlevel er, og man skal kunne planlægge en rute. Og ikke mindst så skal man selvfølgelig kunne lette og lande sit fly uden problemer.

Selv flyver jeg for tre forskellige virtuelle selskaber. Og det er:
Klik på logoerne for at gå til de respektive websites.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din kommentar bliver ikke vist, før den er godkendt. Desuden så indvilliger du i ikke at skrive nogen form for fornærmende, uanstændigt, vulgært, bagtalende, nedladende, hadefuldt, truende eller sexuelt orienteret kommentarer eller skrive kommentarer, som er i strid med lovgivningen, det være sig i dit eget land, landet hvor “wolfsfsx.blogspot.dk” er hostet eller international lovgivning. Gør du dette, kan dette medføre, at du øjeblikkeligt og permanent bliver udelukket, med meddelelse herom til din Internet udbyder, hvis det vurderes påkrævet. IP-adresserne for alle kommentarer logges for at give mulighed for at håndhæve disse betingelser. Du indvilliger i at "wolfsfsx.blogspot.dk" har ret til at fjerne, ændre, eller flytte enhver kommentar til enhver tid, såfremt vi finder dette passende. Som bruger indvilliger du i, at al information du har skrevet bliver lagret i en database. Selvom denne information ikke vil blive videregivet til tredjemand uden dit samtykke, vil "wolfsfsx.blogspot.dk" ikke blive holdt ansvarlig for hackingforsøg, som kan medføre at dataene bliver kompromitteret. Lad venligst være med at bruge forkortelser som PHV, IMO, IMØ, OMG og andre diverse slangudtryk. Almindelige forkortelser som bl.a., f.eks. o.s.v. og andre er fuldt ud acceptable.