Velkommen til Wolf's FSX Blog

Velkommen til Wolf's FSX Blog

Her finder du tips og tricks til FSX og Add-On's. Har du brug for hjælp, så klik på Hjælp oppe i menuen.

tirsdag den 5. juni 2012

Must Have Freeware Filer til FSX


EditVoicePack X 4.0 Klik på linket til venstre
EditVoicepack X 4.0 giver en mere realistisk kommunikation i den indbyggede ATC i FSX. Den giver bl.a. flere rigtige "Callsigns" som f.eks. Scandinavian, Norshuttle, Speedbird og andre. Klik på linket for at læse mere og downloade filen. Der finder du også en brugervejledning og en tutorial.

Denmark Scenery 1.3 Klik på linket til venstre
Denmark Scenery er er landsdækkende scenery der både indeholder flyvepladser og VFR landmærker fra hele landet. Du kan læse meget mere om det og downloade det ved at klikke på linket.

DenmarkX 2.0 Klik på linket til venstre
Dette program tilretter bl.a. kystlinerne i Danmark så de bliver meget mere nøjagtige. Det sørger også for at vejene og jernbanerne bliver rigtige. Læs mere og download det ved at klikke på linket.

Holland Scenery Klik på linket til venstre
Ja så opdagede jeg da langt om længe dette fantastiske landskab over Holland. Det kan downloades ganske gratis. Men pas på, for det fylder 32 Gigabyte (jeg gentager 32 Gigabyte). Der er udover landskabet også næsten 30 lufthavne. Klik på linket for at læse mere og downloade programmet.

FSUIPC Klik på linket til venstre
FSUIPC bruges af en masse freeware og payware add-ons til FSX. Sørg altid for at have den seneste nye version. Den kan fås i både en freeware og i en buyware version. De programmer som kræver FSUIPC, de kræver kun freeware versionen. Klik på linket for at læse mere og downloade programmet.

vRoute Klik på linket til venstre
vRoute er et fantastisk lille program til at planlægge sine ruter med. Det findes i både en freeware og en payware version. Payware versionen kan nogen andre smarte ting, men man kan sagtens nøjes med freeware versionen til at planlægge og eksportere sin flightplan til både FSX, VATSIM og FsInn eller Squawkbox. Programmet kræver at man registrerer sig for at bruge det, men det er ganske gratis. Klik på linket for at læse mere om og downloade programmet.

World of AI Klik på linket til venstre
World of AI danner trafik i lufthavnene i FSX. Det gør det meget mere spændende, når man er i en lufthavn. Man skal downlade en installer og derefter de packages man vil have. Der findes packages for næsten enhvert flyveselskab, så det er bare med at gå i gang. Klik på linket for at læse mere om og downloade programmet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din kommentar bliver ikke vist, før den er godkendt. Desuden så indvilliger du i ikke at skrive nogen form for fornærmende, uanstændigt, vulgært, bagtalende, nedladende, hadefuldt, truende eller sexuelt orienteret kommentarer eller skrive kommentarer, som er i strid med lovgivningen, det være sig i dit eget land, landet hvor “wolfsfsx.blogspot.dk” er hostet eller international lovgivning. Gør du dette, kan dette medføre, at du øjeblikkeligt og permanent bliver udelukket, med meddelelse herom til din Internet udbyder, hvis det vurderes påkrævet. IP-adresserne for alle kommentarer logges for at give mulighed for at håndhæve disse betingelser. Du indvilliger i at "wolfsfsx.blogspot.dk" har ret til at fjerne, ændre, eller flytte enhver kommentar til enhver tid, såfremt vi finder dette passende. Som bruger indvilliger du i, at al information du har skrevet bliver lagret i en database. Selvom denne information ikke vil blive videregivet til tredjemand uden dit samtykke, vil "wolfsfsx.blogspot.dk" ikke blive holdt ansvarlig for hackingforsøg, som kan medføre at dataene bliver kompromitteret. Lad venligst være med at bruge forkortelser som PHV, IMO, IMØ, OMG og andre diverse slangudtryk. Almindelige forkortelser som bl.a., f.eks. o.s.v. og andre er fuldt ud acceptable.