Velkommen til Wolf's FSX Blog

Velkommen til Wolf's FSX Blog

Her finder du tips og tricks til FSX og Add-On's. Har du brug for hjælp, så klik på Hjælp oppe i menuen.

mandag den 18. juni 2012

Har du problemer med UTC tid i FSX?

Har du problemer med at tiden godt kan drille i FSX?

Det har jeg efterhånden hørt om fra en del. Grunden er, at FSX bliver startet i en forkert tidszone. Det man skal gøre er, at lave en ny default flight i den tidszone, hvor man bor.

Start FSX:

Klik på 'CHANGE' under Current Location og vælg f.eks. Kastrup.Klik på 'Save'Under Flight title: skriver du et navn. F.eks. Default og husk at klikke i boksen ved:
Make this the default flightGå tilbage til hovedmenuen i FSX og klik på Settings ude til venstre og derefter klik på General ude til højre:Klik i boksen Use system time for Free Flight.

Klik på OK.

Nu vil FSX som standard vælge Kastrup lufthavn og tiden vil være den samme som på din computer.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din kommentar bliver ikke vist, før den er godkendt. Desuden så indvilliger du i ikke at skrive nogen form for fornærmende, uanstændigt, vulgært, bagtalende, nedladende, hadefuldt, truende eller sexuelt orienteret kommentarer eller skrive kommentarer, som er i strid med lovgivningen, det være sig i dit eget land, landet hvor “wolfsfsx.blogspot.dk” er hostet eller international lovgivning. Gør du dette, kan dette medføre, at du øjeblikkeligt og permanent bliver udelukket, med meddelelse herom til din Internet udbyder, hvis det vurderes påkrævet. IP-adresserne for alle kommentarer logges for at give mulighed for at håndhæve disse betingelser. Du indvilliger i at "wolfsfsx.blogspot.dk" har ret til at fjerne, ændre, eller flytte enhver kommentar til enhver tid, såfremt vi finder dette passende. Som bruger indvilliger du i, at al information du har skrevet bliver lagret i en database. Selvom denne information ikke vil blive videregivet til tredjemand uden dit samtykke, vil "wolfsfsx.blogspot.dk" ikke blive holdt ansvarlig for hackingforsøg, som kan medføre at dataene bliver kompromitteret. Lad venligst være med at bruge forkortelser som PHV, IMO, IMØ, OMG og andre diverse slangudtryk. Almindelige forkortelser som bl.a., f.eks. o.s.v. og andre er fuldt ud acceptable.